Recenzii

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 din 5 stele (bazat pe 192 recenzii)
Excelent100%
Foarte bun0%
In medie0%
Slab0%
Teribil0%


Părerea dumneavoastră este importantă pentru noi! Dacă aţi beneficiat de serviciile noastre, vă rugăm să ne spuneţi impresiile dumneavoastră printr-un comentariu în această pagină.

Vă mulțumim!

Scrie o recenzie

O vacanță de vis

Rated 5,0 out of 5
15 decembrie 2023

Am avut o experiență unică alături de doamna Nedelea, vacanța noastră la Rona a fost de vis! Vă mulțumim! Rodica Mănescu

Rodica Mănescu

Nota 1000!

Rated 5,0 out of 5
4 noiembrie 2023

Cea mai frumoasa lectie de istorie a Romei! Un tur complet, bine organizat si cu multe informatii.

Multumim doamnei Rozina pentru minunata si fascinanta poveste a Vaticanului si multumim domnului Petre pentru „incursiunea” din inima cetatii eterne!

Valentina Dobrescu

Exceptionala! Multumim Rozina!

Rated 5,0 out of 5
23 octombrie 2023

O recomand din suflet pe aceasta doamna care practica aceasta meserie din placere si daruieste in totalitate informatii pe intelesul tuturor. Am fost speriati in prima faza de oferta pentru turul Vaticanului in 6 ore, dar timpul a trecut pe nesimtite si am acumulat informatii si detalii pretioase.

Am descoperit Vaticanul prin glasul suav al dansei … Top guide!

Va multumim si va asteptam la Brasov la niste ”coaste de miel” adevarate! :)))

Imbratisari calde!

Georgiana Misica

Mulțumesc, Rozina Nedelea!

Rated 5,0 out of 5
29 iulie 2023

Dacă cineva te poate face să iubești Roma, atunci, Rozina Nedelea este acel cineva.

Am întalnit-o pe doamna Rozina Nedelea după ce am trimis un email cu mesajul “ajutor!”, iar doamna Rozina Nedelea nu numai că m-a ajutat, mi-a prezentat, într-un mod unic și fabulos, un colț de civilizație.

Mulțumesc, Rozina Nedelea, pentru disponibilitate, profesionalism, omenie, prietenie.

Cu respect și prietenie, Delia.

Delia Georgescu

Incantatoarea doamnă a istoriei -Doamna Rozina Nedelea

Rated 5,0 out of 5
24 iulie 2023

Experienta a fost placuta inca de pe mail si de la prima conversatie telefonica: ne- au preluat dna Rozina Nedelea si dl. Petre Cojocaru, extrem de amabili, am reusit sa stabilim cu cateva zile inainte data si ora turului. Pana la urma disponibila pentru orarul nostru a fost dna Rozina Nedelea. Ne- a incantat totul: plimbarea ( prin locuri umbrite, doar de dansa cunoscute si mult apreciate de noi toti) impletită cu povestirea incredibil de frumos si plăcut articulata, trecand cu eleganta prin istorie, cultura , civilizatie, cu un remarcabil simt al sintezei si in acelasi timp al punctării cu detalii care au facut deliciul turului. Nu a lipsit nimic: pe langa competenta profesionala, am simtit caldura, prietenie, atmosfera creata de dânsa a fost excelenta!Va multumim toti din suflet, a fost o incantare si ne simtim imbogatiti cu adevarat.

Recomandam cu multa, multa caldura!

Corina Suteu

Răspuns de la Ghid Roma

Va mulțumesc pentru aprecieri! Rozina Nedelea