Recenzii

5
5,0 rating
5 din 5 stele (pe baza a 156 recenzii)
Excelent100%
Foarte bine0%
Mediu0%
Slab0%
Teribil0%


Părerea dumneavoastră este importantă pentru noi! Dacă aţi beneficiat de serviciile noastre, vă rugăm să ne spuneţi impresiile dumneavoastră printr-un comentariu în această pagină.

Vă mulțumim!

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie


Felicitări pentru profesionalism

5,0 rating
17 iunie 2020

M-am bucurat de serviciile dvs. 2 ani la rând în excursii la Roma cu Agenția Mirific din Arad. Sunteți o profesionistă! Sunteți de o frumusețe rară, (atât la chip cât si la suflet) cu o generozitate care atrage interesul turiștilor. Felicitari!

Catalina Margareta Micloș

Răspunsul de la Ghid Roma

Va multumesc frumos! Rozina Elena Nedelea

City break la Roma iunie 2018

5,0 rating
2 mai 2020

In timpul vizitei la Roma din iunie 2018 am beneficiat de serviciile ireprosabile ale echipei agentiei “Ghid roman la Roma”, condusa cu profesionalism si pasiune de doamna Rozina Elena Nedelea. Impreuna am vizitat Roma antica iar in alta zi Vaticanul. Organizarea excelenta, informatiile primite, durata si profesionalismul echipei au fost excelente.
Recomand cu caldura aceasta agentie tutuor romanilor care vor sa viziteze Roma si sa beneficieze intr-un timp foarte scurt de posibilitatea de a vedea cat mai multe din splendorile Cetatii Eterne.

Mircea Malinetescu

Profesionalism

5,0 rating
2 mai 2020

LA REUSITA UNEI EXCURSII … concura mai multi factori , iar printre acestia , cu siguranta profesionalismul si cultura unui GHID . Recunosc , am avut privilegiul nemaipomenit de a o cunoaste pe ROZINA ELENA NEDELEA . Am fost realmente fascinata de Roma , dar si de fantasticul ghid , un ghid ce deborda o cultura coplesitoare . Eu sunt absolut convinsa ca in viata mea nu am sa mai intalnesc un astfel de ghid care sa ma tina conectata 100 % la incredibilele si inepuizabilele povesti ale Romei ! Aviz doritorilor : Roma nu se lasa asa de usor descoperita si atat de frumos , decat daca secretele sale sunt ” deconspirate” de acest FENOMENAL GHID ! 🤗😘

Mariana Burzo

Răspunsul de la Ghid Roma

Va multumesc si va imbratisez cu drag!

O experiență completă

5,0 rating
23 februarie 2020

Un ghid de excepție, informații accesibile pentru toți , spuse ca o poveste, pagini întregi de istorie împachetate cu mult talent de către un om deosebit. Am știut de când am început turul că am făcut alegerea cea mai bună și ne-am bucurat că am reușit să vedem frumusețea Vaticanului și să înțelegem tainele din spatele fiecărui colțișor. Recomandăm cu căldură tururile oferite!

Magdalena Rauta

Vizita Roma

5,0 rating
19 februarie 2020

O istorie vorbită.

Poenescu Cezar