Recenzii

5
Rated 5 out of 5
5 din 5 stele (bazat pe 165 recenzii)
Excelent100%
Foarte bun0%
In medie0%
Slab0%
Teribil0%


Părerea dumneavoastră este importantă pentru noi! Dacă aţi beneficiat de serviciile noastre, vă rugăm să ne spuneţi impresiile dumneavoastră printr-un comentariu în această pagină.

Vă mulțumim!

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie


Un tur memorabil

Rated 5 out of 5
27 iulie 2021

Am vizitat Roma alaturi de familie (2 adulti,1 bunica si 2 copii) iar zilele petrecute aici au fost memorabile datorita Rozinei! Un om extraordinar si un ghid senzational. S-a implicat extraordinar, a pus suflet, a promis ceva si a ,,oferit” mult mai mult. De departe cea mai buna alegere atunci cand veniti la Roma. Nu trebuie sa ai nicio ezitare. Vei vedea Roma cu alti ochi!

Bogdan Petric (Dream Experiences)

“ASA DA!”

Rated 5 out of 5
26 iunie 2021

Recomandam cu drag, incredere si din tot sufletul!
Atunci cand decizi sa apelezi la un ghid intr-un astfel de oras maret cum putine sunt, asteptarile sunt mari… foarte mari: Vrei sa afli tot tot, sa vezi tot, si toate astea intr-un mod totusi relaxant, placut, fain si adaptat la tine, la stilul si interesele tale. Iar asta ceri cuiva care nu te cunoaste, ghidului.
Pana nu demult, mie mi se pareau cele de mai sus imposibil de indeplinit. M-am inselat amarnic! Rozina ne-a demonstrat saptamana trecuta ca “se poate”!
Nici nu are rost sa vorbim despre gradul de informatii si cunostiinte pe care le-a impartasit cu noi… incredibil! E ca o enciclopedie (zambitoare, saritoare, energica si plina de caldura… un om frumos!) Mai mult decat atat, ne-a facut sa ne simtim ca niste prieteni vechi, care se cunosc de ani buni si care se intalnesc la povesti. Cum o fi facut asta?? Nu stiu!
Cert e ca ne-am simtit si am fost “ingrijiti” excelent! Am vazut tot ce ne-am propus si chiar mai mult, am aflat toate informatiile intr-un mod care a rezonat cu „noi“, am facut kilometrii intregi la pas fara sa ne simtim obositi la final de zi si ne-am simtit “in familie”.
Ne-am potrivit la fix, tu ne-ai infrumusetat concediul, iar pentru asta iti multumim, Rozina! Negresit te vom recomanda oricand, oricui, din suflet!

Andra Cristiana Sebok

Turul Vaticanului

Rated 5 out of 5
12 iunie 2021

Am avut parte de o experienta extraordinara. Impreuna cu familia (cinci membri) am solicitat un tur ghidat la Vatican si pot sa spun ca a fost extraordinar. Am petrecut cinci ore in compania doamnei Nedelea si nu ne-am dat seama cum a trecut timpul. Recomand cu toata increderea!

Paul Apostol

O zi cât două milenii

Rated 5 out of 5
22 mai 2021

Sa te plimbi, sa privesti si admiri nu e putin lucru dar sa intelegi, sa inveti si sa interiorizezi ce vezi e cu totul alta experienta.
Va multumim pentru o zi senzationala din viata noastra.

Catalin

Răspuns de la Ghid Roma

Ma bucur ca am putut sa va ofer aceasta zi. Cu drag, Rozina Elena Nedelea

Vatican

Rated 5 out of 5
5 august 2020

Mi-a plăcut foarte mult disponibilitatea și felul în care am fost ghidați în Vatican

Pășcuță Adrian

Răspuns de la Ghid Roma

Multumesc frumos! Rozina Elena Nedelea