Recenzii

5
5,0 rating
5 din 5 stele (pe baza a 146 recenzii)
Excelent100%
Foarte bine0%
Mediu0%
Slab0%
Teribil0%


Părerea dumneavoastră este importantă pentru noi! Dacă aţi beneficiat de serviciile noastre, vă rugăm să ne spuneţi impresiile dumneavoastră printr-un comentariu în această pagină.

Vă mulțumim!

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie


Nu ai cum sa te plictisesti ascultand acest ghid roman

5,0 rating
17 noiembrie 2019

O Doamna minunata,care povesteste fiecarui grup cu aceeasi pasiune si rabdare, multumesc pentru tot ce am aflat despre Vatican si Roma in september 2019,sper sa mai am ocazia sa va intalnesc,nu ai cum sa te plictisesti ascultand-o pe Doamna Rozina Nedelea. Va doresc mult succes in ceea ce faceti !

Oros Maria

Roma = Rozina ghid

5,0 rating
17 noiembrie 2019

In Septembrie am avut plăcerea sa petrecem o săptămâna in Italia , din care , doua zile de neuitat in Roma , la Vatican si Coloseum împreuna cu doamna Rozina Nedelea! Este o persoana absolut minunata, un ghid prețios , super pasionat de ceea ce face, si care transmite fabulos informațiile si starea de bine. Are o energie magica, cum rar întâlnești. Sunt foarte fericita ca noi romanii avem un astfel de Ambasador in Roma ! Cine a avut șansa de a fi in preajma doamnei Rozina ca si ghid, este o amprenta pentru totdeauna ! Roma =Rozina ghid. Dupa ce ne-am întors, am pus mana pe istorie, cu o alta viziune, am recitit despre Michelangelo. Doamna Rozina este un ghid super perfect???Va imbratizez cu drag si imi doresc din tot sufletul sa ne revedem . Poate o sa fie, pentru ca am aruncat bănuți si mi-am pus dorința la Fontana di Trevi !

Mia Mitrofan

Un ghid si un om extraordinar

5,0 rating
17 noiembrie 2019

Sunteti un om extraordinar! Va multumim,doamna Rozina!

Dana ciuca

O adevărată „carte” de istorie și un om deosebit

5,0 rating
11 noiembrie 2019

Mulțumesc ghidului nostru Rozina Elena Nedelea!! Dacă ajungeți la Roma, nu ezitați sa o contactați, este o adevărată „carte” de istorie și un om deosebit

Gabriela Constantin

Doamna Rozina Nedelea - o adevarata enciclopedie

5,0 rating
2 noiembrie 2019

Doamna Rozina Nedelea ne-a fost recomandata ca ghid la Roma, dar cand traiesti „pe pielea ta” experienta a 7 ore petrecute impreuna cu dumneaei, nu poti sa spun decat „Respect!”. Este o adevarata enciclopedie, un om cu o cultura extraordinara, cu umor si empatie, cu rabdare si entuziasm. Este ghidul care imbina istoria, literatura, pictura si presara totul cu detalii picante, facandu-te sa ai imaginea de ansamblu a acelor vremuri.
Recomand cu toata responsabilitatea pentru buna organizare (Multumiri domnului Petre!), pentru profesionalismul cu care isi face meseria, pentru omul cald si frumos care este! Multumim!

Crenguta