Recenzii

5,0
Rated 5 out of 5
5 din 5 stele (bazat pe 184 recenzii)
Excelent100%
Foarte bun0%
In medie0%
Slab0%
Teribil0%


Părerea dumneavoastră este importantă pentru noi! Dacă aţi beneficiat de serviciile noastre, vă rugăm să ne spuneţi impresiile dumneavoastră printr-un comentariu în această pagină.

Vă mulțumim!

Scrie o recenzie

Mulțumesc, Rozina Nedelea!

Rated 5 out of 5
29 iulie 2023

Dacă cineva te poate face să iubești Roma, atunci, Rozina Nedelea este acel cineva.

Am întalnit-o pe doamna Rozina Nedelea după ce am trimis un email cu mesajul “ajutor!”, iar doamna Rozina Nedelea nu numai că m-a ajutat, mi-a prezentat, într-un mod unic și fabulos, un colț de civilizație.

Mulțumesc, Rozina Nedelea, pentru disponibilitate, profesionalism, omenie, prietenie.

Cu respect și prietenie, Delia.

Delia Georgescu

Incantatoarea doamnă a istoriei -Doamna Rozina Neagu

Rated 5 out of 5
24 iulie 2023

Experienta a fost placuta inca de pe mail si de la prima conversatie telefonica: ne- au preluat dna Rozina Nedelea si dl. Petre Cojocaru, extrem de amabili, am reusit sa stabilim cu cateva zile inainte data si ora turului. Pana la urma disponibila pentru orarul nostru a fost dna Rozina Nedelea. Ne- a incantat totul: plimbarea ( prin locuri umbrite, doar de dansa cunoscute si mult apreciate de noi toti) impletită cu povestirea incredibil de frumos si plăcut articulata, trecand cu eleganta prin istorie, cultura , civilizatie, cu un remarcabil simt al sintezei si in acelasi timp al punctării cu detalii care au facut deliciul turului. Nu a lipsit nimic: pe langa competenta profesionala, am simtit caldura, prietenie, atmosfera creata de dânsa a fost excelenta!Va multumim toti din suflet, a fost o incantare si ne simtim imbogatiti cu adevarat.

Recomandam cu multa, multa caldura!

Corina Suteu

Un MARE MULTUMESC!

Rated 5 out of 5
13 iulie 2023

Incă o dată un MARE MULTUMESC pentru felul in care ne- ați condus prin istorie, ne- a rămas la suflet tușa personală a firului de poveste. Numai bine, sanatate , nu ezitați sa ma contactati daca vreodata aveti gand/ nevoie … și de ce nu…Arrivederci!

Cu stimă și drag, grupușorul din Oradea

Corina Suteu
Verified

Răspuns de la Ghid Roma

Va multumesc! Rozina Nedelea

O adevărată enciclopedie. O alegere perfectă

Rated 5 out of 5
2 mai 2023

Recomand tuturor celor care merg la Roma să ia legătura cu doamna Rozina. Un ghid cu adevărat excelent, o adevărată enciclopedie. A fost cea mai bună alegere pe care am făcut-o pentru vacanța noastră. Când am ajuns la Roma eram convinsă că știu istoria completă a orașului, dar am aflat că mai aveam multe de învățat. Tururile au fost într-adevăr de poveste. Nici nu știu cum a trecut timpul. Mulțumim pentru o vacanță perfectă doamna Rozina.

Simona Suciu

Răspuns de la Ghid Roma

Multumesc frumos! Rozina Nedelea

Profesionalism, pasiune pentru istorie și dedicare pentru ghidaj de înaltă clasă

Rated 5 out of 5
15 martie 2023

Roma este o destinație extraordinară – dar frumusețile, atracțiile și poveștile ei pot să rămână nedescoperite în lipsa unui ghid care să explice cu pasiune, răbdare, înțelegere, amabilitate și profesionalism desăvârșite diversele aspecte legate de istoria, cultura și prezentul roman. Doamna Rozina Nedelea este cu siguranță ghidul ideal la care vom apela cu siguranță din nou cu ocazia următoarei vizite la Roma. Vă mulțumim pentru experiența minunată!

Cristian Branescu

Răspuns de la Ghid Roma

Va multumesc frumos pentru apreciere! Rozina Nedelea