Recenzii

5,0
Rated 5 out of 5
5 din 5 stele (bazat pe 181 recenzii)
Excelent100%
Foarte bun0%
In medie0%
Slab0%
Teribil0%


Părerea dumneavoastră este importantă pentru noi! Dacă aţi beneficiat de serviciile noastre, vă rugăm să ne spuneţi impresiile dumneavoastră printr-un comentariu în această pagină.

Vă mulțumim!

Scrie o recenzie

O adevărată enciclopedie. O alegere perfectă

Rated 5 out of 5
2 mai 2023

Recomand tuturor celor care merg la Roma să ia legătura cu doamna Rozina. Un ghid cu adevărat excelent, o adevărată enciclopedie. A fost cea mai bună alegere pe care am făcut-o pentru vacanța noastră. Când am ajuns la Roma eram convinsă că știu istoria completă a orașului, dar am aflat că mai aveam multe de învățat. Tururile au fost într-adevăr de poveste. Nici nu știu cum a trecut timpul. Mulțumim pentru o vacanță perfectă doamna Rozina.

Simona Suciu

Răspuns de la Ghid Roma

Multumesc frumos! Rozina Nedelea

Profesionalism, pasiune pentru istorie și dedicare pentru ghidaj de înaltă clasă

Rated 5 out of 5
15 martie 2023

Roma este o destinație extraordinară – dar frumusețile, atracțiile și poveștile ei pot să rămână nedescoperite în lipsa unui ghid care să explice cu pasiune, răbdare, înțelegere, amabilitate și profesionalism desăvârșite diversele aspecte legate de istoria, cultura și prezentul roman. Doamna Rozina Nedelea este cu siguranță ghidul ideal la care vom apela cu siguranță din nou cu ocazia următoarei vizite la Roma. Vă mulțumim pentru experiența minunată!

Cristian Branescu

Răspuns de la Ghid Roma

Va multumesc frumos pentru apreciere! Rozina Nedelea

Dedicatie si cultura

Rated 5 out of 5
24 februarie 2023

In cazul in care vizitati Roma cu gandul sa acumultati cat mai multe informatii istorice povestite cu un șarm deosebit, in cazul in care va doriti ca excursia sa fie bine organizata, sa aflati scurtaturi, sfaturi privind restaurantele/ patiseriile/ shoping-ul, nu ezitati sa va dati intalnire cu dna Rozina. Este un ghid deosebit, un om cu o vasta cultura si cu un farmec care te cucereste, facand sa nu simti oboseala plimbarilor lungi de la un punct turistic la altul. Cand vom reveni la Roma cu siguranta va vom contacta din nou, dna Rozina. Va uram multa sanatate si putere de munca! Ne-a facut mare placere sa va cunoastem!

Simona Daraban& familia

Răspuns de la Ghid Roma

Va mulțumesc pentru aprecieri! Cu drag, Rozina Nedelea

Stiinta si dragoste de istorie si arta

Rated 5 out of 5
17 decembrie 2022

Este o doamna minunata cu știință și dragoste de istorie, arta.. Noua ne-a făcut vacanța minunata la Roma și ne-a ajutat sa descoperim locuri și lucruri ce altfel ar fi rămas necunoscute. Mulțumim și așteptăm sa revenim in cetatea eterna!

Dana Stanciu

Răspuns de la Ghid Roma

Va multumesc! Rozina Nedelea

Profesionalism, dedicare

Rated 5 out of 5
18 noiembrie 2022

Vă mulțumim pentru profesionalism, dedicare și capacitatea dvs de a ne anticipa dorințele și așteptările.Datorita dvs ne-am indrăgostit de istoria și gastronomia Romei!

Așteptăm cu nerăbdare să ne revedem in urmatorul nostru sejur la Roma!

Popa Elisabeta

Răspuns de la Ghid Roma

Multumesc frumos si va astept sa reveniti!