Recenzii

5
Rated 5 out of 5
5 din 5 stele (bazat pe 175 recenzii)
Excelent100%
Foarte bun0%
In medie0%
Slab0%
Teribil0%


Părerea dumneavoastră este importantă pentru noi! Dacă aţi beneficiat de serviciile noastre, vă rugăm să ne spuneţi impresiile dumneavoastră printr-un comentariu în această pagină.

Vă mulțumim!

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie


Vii la Roma fără ghid, ai venit degeaba

Rated 5 out of 5
11 octombrie 2022

Am primit recomandarea doamnei de la niste prieteni, care au vizitat Roma cu dna Rozina si au spus ca au fost foarte multumiti, ceea ce pot sa confirm si eu. Am vizitat Vaticanul si muzeele, iar dânsa a explicat cu mare răbdare totul, informatii utile, curiozități, ceea ce ne-a mentinut antentia grupui chiar daca mersesem deja câtiva kilometri buni. A stiut sa echilibreze cu pauze, a tinut cont de nevoie fiecaruia din grup.

Am primit recomandari si pentru alte 2 obiective foarte importante, care erau chiar foarte aproape de hotelul nostru, iar noi nici nu stiam.

Doamna are experienta, se cunoaste ca face asta cu placere de 25 de ani.

Cu siguranta o voi recomanda si eu mai departe.

Catrinel & Marco

Catrinel Pavel

EXCELENTA IN TURISM

Rated 5 out of 5
10 iunie 2022

Recomand cu toata sinceritatea pe d-na ROZINA, este de departe cred cel mai dedicat ghid roman , care va poate duce in istoria Romei , iar orele in compania distinsei doamne par minute!

dorin Tudoreanu

GHID DE NOTA 10

Rated 5 out of 5
21 mai 2022

D-na Rosina Elena Nedelea, ghidul nostru la Vatican: temeinic documentată, pasionată de profesia sa, empatică, foarte plăcută, serioasă dar cu simțul umorului, omul potrivit la locul potrivit! O recomandăm din tot sufletul, cu toată încrederea!

Prof. Dorina și Dan Popescu, din Craiova

Ghid de poveste

Rated 5 out of 5
1 mai 2022

Într- un spațiu sacru, bogat din punct de vedere cultural, istoric și spiritual, doamna Rosina ne- a deschis calea și ne- a luminat ochii și sufletul, explicându- ne cu profesionalism fiecare colț vizitat.

Răbdarea doamnei a făcut ca timpul petrecut în Vatican să se comprime într- o aură de înțelegere a semnificațiilor capodoperelor expuse.

Grupul din Neamț vă mulțumește și vă respectă, doamnă de poveste!

Boghean Ana Alis, Claudia Barna, Ramona Anastasiu, Camelia Apostoae, grup cărora lise alătură soți și copii.

Răspuns de la Ghid Roma

Vă mulțumesc pentru aprecieri. V-am promis un tur de poveste, sper ca am reusit sa fac acest lucru. Rozina Elena Nedelea

Bucuria unei povesti

Rated 5 out of 5
19 aprilie 2022

Ne plac povestile si ne plac plimbarile. Am petrecut in Roma doua zile de plimbari si povesti spuse cu o mare bucurie. Rar mi- a fost dat sa intalnesc oameni care sa prinda in firul povestii atat adulti cat si copii, sa aiba raspuns pentru orice intrebare sacaitoare a celor mici. Multumim!

Adrian