Recenzii

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 din 5 stele (bazat pe 192 recenzii)
Excelent100%
Foarte bun0%
In medie0%
Slab0%
Teribil0%


Părerea dumneavoastră este importantă pentru noi! Dacă aţi beneficiat de serviciile noastre, vă rugăm să ne spuneţi impresiile dumneavoastră printr-un comentariu în această pagină.

Vă mulțumim!

Scrie o recenzie

O aventura de vis in Roma

Rated 5,0 out of 5
24 februarie 2024

Incepem recenzia gandindu-ne cate cuvinte incap astfel incat sa putem exprima tot ce am trait in cateva zile de vis 😊😊 Am fost un grup “familist” avand cu noi si 3 copii ca atare am avut emotii la inceput cu privire la rabdarea copiilor dar dna Rozina ne-a “sters” toate ingrijorarile … in cuvinte simple, am petrecut 2 zile pline de culoare, imaginatie, istorie, arta, am mers in fiecare zi 20 de km dar seara ne prindea plini de energie si curiozitate. Am reusit sa atingem tot ce ne-am propus, dna Rozina a avut totul pregatit (intrari, bilete, rezervari), nu am pierdut timp aiurea la cozi. A avut rabdare cu noi si cei mici, am avut pauze de cafea, de masa, de suveniruri, am aflat cele mai interesante lucruri pe care niciodata nu le-ai afla pe cont propriu. Dna Rozina si dl Petrica – va multumim pentru aceste zile minunate si pentru toate emotiile si amintirile care ne vor ramane pentru totdeauna. De cand ne-am intors vorbim doar despre Dvs, v-am recomandat deja tuturor prietenilor si cumostintelor si o vom face mereu 🤗🤗❤️🇮🇹 Matei, Andra si Andrei isi vor aminti cu drag de Roma ❤️

Livia Ghita

Amintiri plăcute

Rated 5,0 out of 5
4 februarie 2024

Vreau inca odata sa va multumim ptr tururile ghidate cu d-voastra, au fost foarte interesante toate informatiile ce ni le-ati prezentat si toti am ramas cu amintiri placute din aceasta vizita la Roma. Va vom recomanda cu caldura tuturor cunostintelor noastre care vor veni in vizita in acest oras minunat.. Va dorim un an cat mai bun si plin de turisti pe care sa ii ghidati prin aceste locuri pline de istorie si povestiri interesante.

Cu stima,

Felix Pasca

Felix Pasca

Multumim dna Rozina!

Rated 5,0 out of 5
22 ianuarie 2024

Dna Rozina ne-a oferit un tur complet al Vaticanului, bine organizat si cu multe informatii.

Andreea Dragut

Multumim Rozina si Petrica

Rated 5,0 out of 5
8 ianuarie 2024

Am avut norocul de a intalni 2 oameni minunati Rozina si Petrica

Groasa Dorin

O plimbare orin istorie

Rated 5,0 out of 5
6 ianuarie 2024

Am avut excepționalul privilegiu de a fi însoțită la Roma timp de 4 zile de către Rozina Nedelea și Petre Cojocaru, doi oameni pe care îndrăznesc să-i numesc prieteni. A fost o experiență culturală unică și niciodată n-am plecat dintr-un sejur mai bogată ca atunci. Am înțeles mai bine că oricât îți pregătești singur vacanțele și încerci să stabilești corect ceea ce ar trebui să vizitezi, doi profesioniști îți vor dovedi că nicăieri nu vei găsi ceea ce știu ei și nimeni nu știe să depene istoria locurilor ca ei. Sunt informații și explicații pe care nu le vei găsi nicăieri, detalii neprețuite pe care nici măcat Google cel atoateștiutor nu ți le oferă, Doi oameni al căror profesionalism este greu de cuprins în cuvinte. Sunt situații în care limba română este prea săracă.

Marieta Ioana Varga