Recenzii

5
Rated 5 out of 5
5 din 5 stele (bazat pe 166 recenzii)
Excelent100%
Foarte bun0%
In medie0%
Slab0%
Teribil0%


Părerea dumneavoastră este importantă pentru noi! Dacă aţi beneficiat de serviciile noastre, vă rugăm să ne spuneţi impresiile dumneavoastră printr-un comentariu în această pagină.

Vă mulțumim!

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie


Excepțional

Rated 5 out of 5
11 decembrie 2021

Am vizitat Roma la început de decembrie și mă așteptam să fie vremea un pic mai capricioasă. Cu toate acestea, a fost vreme bună fix în zilele în care am făcut tururile ghidate la Colosseum + împrejurimi și la Vatican – o fi și ăsta vreun semn că fac o treabă bună.
L-am avut ghid pe dl. Petre Cojocaru. Am petrecut în ambele zile cu dânsul de dimineață până seara (aproximativ 7-8 ore pe zi). Ne-a prezentat o multitudine de informații și povești, ba cred că am vizitat mai mult decât era prevăzut în tur, eu și părinții mei fiind mari amatori de mers pe jos către obiectivele turistice – sperăm că nu am profitat de bunăvoința dânsului de a ne prezenta tot ce are mai frumos orașul.
Una peste alta, recomandăm cu mare căldură și știm la cine să apelăm dacă mai mergem pe acolo

Alex Moraru

O zi minunată de Noiembrie la Vatican

Rated 5 out of 5
18 noiembrie 2021

Am fost împreună cu Dna. Rozina la turul ghidat Muzeele Vaticanului. A fost o zi absolut superbă cu multe explicații prețioase. Am petrecut împreună aproximativ 6 ore și ne-am bucurat de fiecare minut. Nu putem să îi mulțumim îndeajuns pentru toată grija, atenția și explicațiile în detaliu pentru tot ceea ce am văzut la muzee și nu numai. Pentru noi a fost cu siguranță cea mai bună alegere, pe cont propriu experiența nu se compară cu ceea ce am aflat azi. O recomandăm cu mare drag pe Dna Rozina ❤

Sabrina Silaghi

Pachet complet: profesionalism, pasiune, implicare!

Rated 5 out of 5
17 noiembrie 2021

Ne-am întors de doua zile din „orașul etern” și încă visăm cu ochii deschiși la minunile văzute. Roma este fabuloasă, unică și memorabilă… La fel putem descrie și interacțiunea cu doamna Rozina, care a completat acest tablou magnific cu un ocean de informații prețioase, exacte și foarte armonios legate. Multumim pentru dedicare, pentru timpul acordat și pentru bogăția de informații cu care ne-am întors acasă. Mentionez că în grupul nostru au fost 4 persoane, de vârste diferite, dar la fel de entuziasmate de experiența avută alături de doamna Rozina.
Recomand cu încredere!

Sorina Țucudean

Recomandam cu mare drag!

Rated 5 out of 5
19 octombrie 2021

Am vizitat Roma impreuna cu doamna Rozina, la Colosseum, in tur de oras si la Muzeele Vaticanului. Serviciile au fost impecabile! Recomandam cu mare drag!

Olivia Petrescu

O enciclopedie vie!

Rated 5 out of 5
11 septembrie 2021

Extrem de mulțumită de ghidul ales, doamna Rozina! Explicații și relatări pe întelesul nostru și mai ales al unui copil de 8 ani care a fost “ ochi și urechi” timp de 6 ore cât am petrecut împreuna!
Recomand!
Merita din plin pentru a intelege cât mai bine operele și istoria Romei/ Vaticanului!
Mii de mulțumiri și aprecieri!

Dosei Florenta