Recenzii

5
Rated 5 out of 5
5 din 5 stele (bazat pe 157 recenzii)
Excelent100%
Foarte bun0%
In medie0%
Slab0%
Teribil0%


Părerea dumneavoastră este importantă pentru noi! Dacă aţi beneficiat de serviciile noastre, vă rugăm să ne spuneţi impresiile dumneavoastră printr-un comentariu în această pagină.

Vă mulțumim!

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie


O zi cât două milenii

Rated 5 out of 5
22 mai 2021

Sa te plimbi, sa privesti si admiri nu e putin lucru dar sa intelegi, sa inveti si sa interiorizezi ce vezi e cu totul alta experienta.
Va multumim pentru o zi senzationala din viata noastra.

Catalin

Răspuns de la Ghid Roma

Ma bucur ca am putut sa va ofer aceasta zi. Cu drag, Rozina Elena Nedelea

Vatican

Rated 5 out of 5
5 august 2020

Mi-a plăcut foarte mult disponibilitatea și felul în care am fost ghidați în Vatican

Pășcuță Adrian

Răspuns de la Ghid Roma

Multumesc frumos! Rozina Elena Nedelea

Nota 10

Rated 5 out of 5
5 august 2020

Istorie, cultură, artă, cunoștințe generale complexe, căldură sufletească, flexibilitate, adaptabilitate, timp alocat, răbdare și înțelegere, sentimentul de “acasă”. Pe toate astea, cel puțin, le-am simțit de la echipa dna Rozi si dl. Petre.
Cu siguranță timpul nostru în Roma și în Vatican au căpătat profunzime și amintirile valoare și datorită acestor doi oameni minunați.
Ii recomand și îi vom căuta ori de câte ori ne vom reîntoarce.
Felicitări și continuați în același stil.
Va mulțumim cu respect și admirație!

Ema

Răspuns de la Ghid Roma

Va multumesc pentru aprecieri si va felicit inca o data ca ati avut inspiratia de a vizita Roma intr-o perioada ca aceasta. Va doresc tot binele din lume si sper sa va reintalnesc! Rozina Elena Nedelea

Felicitări pentru profesionalism

Rated 5 out of 5
17 iunie 2020

M-am bucurat de serviciile dvs. 2 ani la rând în excursii la Roma cu Agenția Mirific din Arad. Sunteți o profesionistă! Sunteți de o frumusețe rară, (atât la chip cât si la suflet) cu o generozitate care atrage interesul turiștilor. Felicitari!

Catalina Margareta Micloș

Răspuns de la Ghid Roma

Va multumesc frumos! Rozina Elena Nedelea

City break la Roma iunie 2018

Rated 5 out of 5
2 mai 2020

In timpul vizitei la Roma din iunie 2018 am beneficiat de serviciile ireprosabile ale echipei agentiei “Ghid roman la Roma”, condusa cu profesionalism si pasiune de doamna Rozina Elena Nedelea. Impreuna am vizitat Roma antica iar in alta zi Vaticanul. Organizarea excelenta, informatiile primite, durata si profesionalismul echipei au fost excelente.
Recomand cu caldura aceasta agentie tutuor romanilor care vor sa viziteze Roma si sa beneficieze intr-un timp foarte scurt de posibilitatea de a vedea cat mai multe din splendorile Cetatii Eterne.

Mircea Malinetescu