Recenzii

5,0
5,0 din 5 stele (bazat pe 194 recenzii)
Excelent100%
Foarte bun0%
In medie0%
Slab0%
Teribil0%


Părerea dumneavoastră este importantă pentru noi! Dacă aţi beneficiat de serviciile noastre, vă rugăm să ne spuneţi impresiile dumneavoastră printr-un comentariu în această pagină.

Vă mulțumim!

Scrie o recenzie

O vacanta de VIS Aalaturi de oameni deosebiti!

19 mai 2015

Eiiiii… sa va spun povestea noastra! Trebuia sa plecam la Roma in oct. anul trecut cu grupul nostru de prieteni. Din pacate un necaz ne a fortat sa raminem acasa. Am ramas cu gindul ca intr o buna zi voi ajunge in acele locuri. Au sosit din vacanta prietenii nostri si ne au povestit, ne au arata poze… Erau minunate. A venit anul 2015 cind intr o zi vine sotul meu cu 2 bilete destinatia Roma!!! Cadou de ziua mea. Cu emotii si cu lacrimi in ochi am primit biletele. Am fost la ROMA in per 11-15 mai 2015. Am fost primiti cu multa caldura de catre cei doi oameni exceptionali d-na Rozina si d-l Petre. Sorbeam fiecare informatie oferita de ei, cu mult profesionalism. Au fost atenti la detalii, au stiut sa cearna informatiile pe care le transmiteau si sa scoata in evidenta esentialul, frumosul si istoria adevarata. Oameni buni de pretutindeni, va trebuie ghid in ROMA, altfel veti pierde timp pretios cautind obiective, veti trece peste lucruri importante si nu veti ramine cu nimic! Acesti oameni sunt deosebiti! Va multumesc pentru tot! A fost o vacanta de VIS! Mihaela Catinas.

Catinas Mihaela

Una din cele mai speciale vacante pe care le-am avut!

18 aprilie 2015

Va multumim din suflet ptr faptul ca ne-ati imbogatit mintea, sufletul si imaginatia cu atatea povesti si informatii si ati reusit sa ne transformati vacanta la Roma in una din cele mai speciale vacante pe care le-am avut! Sunteti oameni minunati, foate pasionati de ceea ce faceti, iar lucrul acesta se simte si se transmite si celor din jurul vostru. Va pupam si va dorim tot binele din lume!!!!

Szime Laura

O experienta deosebita

7 aprilie 2015

Abia astept sa ma reintorc la Roma sa mai facem inca o data totul , sa va ascultam inca o data si sa ne minunam de tot ce ne aratati. Sa continuam lectiile adhoc de arta pentru incepatori si avansati . Multumim a fost o experienta deosebita – unica pe care o dorim din nou .

Gabi Jeler

O excursie reusita

5 aprilie 2015

Imi pare bine ca ne-am cunoscut si va multumim inca o data, a fost foarte bine totul!

Simona Edu

Recomand cu căldură tuturor

30 martie 2015

Mulţumesc ghizilor români de la Roma care ne-au arătat comorile adunate în Muzeele Vaticane, într-un mod profesionist, cu implicare totală. A fost o plăcere să colindăm prin încăperile muzeelor primind în acelaşi timp informaţii detaliate cu privire la operele de artă văzute, dar şi poveştile din spatele lor, totul într-o atmosferă plăcută şi veselă, în ciuda aglomeraţiei.

Datorită vouă, Rozina şi Petre, am evitat cozile interminabile de la intrare şi l-am văzut şi pe Papa, aspect pe care nici nu l-am luat în calcul înainte de a veni la Roma.

Vă mulţumesc pentru interesul oferit să ne faceţi vacanţa mai frumoasă şi pentru toate informaţiile utile şi recomandările cu ajutorul cărora am reuşit să ne organizăm mai bine vizita la Roma.

Recomand cu căldură tuturor celor care vizitează Roma serviciile oferite de ghizii români.

Simona şi Cami

Simona