Recenzii

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 din 5 stele (bazat pe 194 recenzii)
Excelent100%
Foarte bun0%
In medie0%
Slab0%
Teribil0%


Părerea dumneavoastră este importantă pentru noi! Dacă aţi beneficiat de serviciile noastre, vă rugăm să ne spuneţi impresiile dumneavoastră printr-un comentariu în această pagină.

Vă mulțumim!

Scrie o recenzie

Dedicatie si cultura

Rated 5,0 out of 5
24 februarie 2023

In cazul in care vizitati Roma cu gandul sa acumultati cat mai multe informatii istorice povestite cu un șarm deosebit, in cazul in care va doriti ca excursia sa fie bine organizata, sa aflati scurtaturi, sfaturi privind restaurantele/ patiseriile/ shoping-ul, nu ezitati sa va dati intalnire cu dna Rozina. Este un ghid deosebit, un om cu o vasta cultura si cu un farmec care te cucereste, facand sa nu simti oboseala plimbarilor lungi de la un punct turistic la altul. Cand vom reveni la Roma cu siguranta va vom contacta din nou, dna Rozina. Va uram multa sanatate si putere de munca! Ne-a facut mare placere sa va cunoastem!

Simona Daraban& familia

Răspuns de la Ghid Roma

Va mulțumesc pentru aprecieri! Cu drag, Rozina Nedelea

Stiinta si dragoste de istorie si arta

Rated 5,0 out of 5
17 decembrie 2022

Este o doamna minunata cu știință și dragoste de istorie, arta.. Noua ne-a făcut vacanța minunata la Roma și ne-a ajutat sa descoperim locuri și lucruri ce altfel ar fi rămas necunoscute. Mulțumim și așteptăm sa revenim in cetatea eterna!

Dana Stanciu

Răspuns de la Ghid Roma

Va multumesc! Rozina Nedelea

Profesionalism, dedicare

Rated 5,0 out of 5
18 noiembrie 2022

Vă mulțumim pentru profesionalism, dedicare și capacitatea dvs de a ne anticipa dorințele și așteptările.Datorita dvs ne-am indrăgostit de istoria și gastronomia Romei!

Așteptăm cu nerăbdare să ne revedem in urmatorul nostru sejur la Roma!

Popa Elisabeta

Răspuns de la Ghid Roma

Multumesc frumos si va astept sa reveniti!

Recomandam cu toata inima!

Rated 5,0 out of 5
28 octombrie 2022

Ne-a făcut plăcere să vă cunoaștem!

Va recomandam cu plăcere.

Ioana Knoch

Răspuns de la Ghid Roma

Si mie mi-a facut placere sa va ghidez. Va multumesc! Rozina Nedelea

Vii la Roma fără ghid, ai venit degeaba

Rated 5,0 out of 5
11 octombrie 2022

Am primit recomandarea doamnei de la niste prieteni, care au vizitat Roma cu dna Rozina si au spus ca au fost foarte multumiti, ceea ce pot sa confirm si eu. Am vizitat Vaticanul si muzeele, iar dânsa a explicat cu mare răbdare totul, informatii utile, curiozități, ceea ce ne-a mentinut antentia grupui chiar daca mersesem deja câtiva kilometri buni. A stiut sa echilibreze cu pauze, a tinut cont de nevoie fiecaruia din grup.

Am primit recomandari si pentru alte 2 obiective foarte importante, care erau chiar foarte aproape de hotelul nostru, iar noi nici nu stiam.

Doamna are experienta, se cunoaste ca face asta cu placere de 25 de ani.

Cu siguranta o voi recomanda si eu mai departe.

Catrinel & Marco

Catrinel Pavel