Recenzii

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 din 5 stele (bazat pe 194 recenzii)
Excelent100%
Foarte bun0%
In medie0%
Slab0%
Teribil0%


Părerea dumneavoastră este importantă pentru noi! Dacă aţi beneficiat de serviciile noastre, vă rugăm să ne spuneţi impresiile dumneavoastră printr-un comentariu în această pagină.

Vă mulțumim!

Scrie o recenzie

Rozina cel mai bun ghid pentru Roma

Rated 5,0 out of 5
3 aprilie 2024

Am avut onoarea de a colabora de mai multe ori cu Rozina in tururile noastre de grup la Roma si Tivoli. Este profesionista in adevaratul sens al cuvantului dar mai presus de asta este o persoana completa, o imbinare perfecta intre profesionaslism, amabilitate, carisma si simpatie.

Toti turistii nostri sau indragostit de Rozina si a ramas o amintire frumoasa pentru toti. Recomand cu toata caldura serviciile Rozinei si sunt sigura ca si cei mai pretentiosi turisti vor fi multumiti de serviciile ei.💯

Agentia de Turism Itar

Fabulos!!!

Rated 5,0 out of 5
1 aprilie 2024

Daca cumva te întrebi dacă trebuie vizitată Roma, clar da, dar daca vrei sa cunoști și să trăiești toate trăirile atât ale Romei cât și a Vaticanului ,atunci nu e nimeni mai potrivita sa te bage in sufletul lor ,decât Doamna Rozina! Efectiv are toata răbdarea din lume , un glas foarte calm și parcă te îmbrățișează cu vorbele ei , este ghidul perfect , este acel ghid prin care trăiești, cunoști orașul și aflii tot ce nu credeai vreodată că nu aflii!!! Păcat că nu se poate multiplica in mai multe orașe deodată!!!!

Nitu Alexandru

O aventura de vis in Roma

Rated 5,0 out of 5
24 februarie 2024

Incepem recenzia gandindu-ne cate cuvinte incap astfel incat sa putem exprima tot ce am trait in cateva zile de vis 😊😊 Am fost un grup “familist” avand cu noi si 3 copii ca atare am avut emotii la inceput cu privire la rabdarea copiilor dar dna Rozina ne-a “sters” toate ingrijorarile … in cuvinte simple, am petrecut 2 zile pline de culoare, imaginatie, istorie, arta, am mers in fiecare zi 20 de km dar seara ne prindea plini de energie si curiozitate. Am reusit sa atingem tot ce ne-am propus, dna Rozina a avut totul pregatit (intrari, bilete, rezervari), nu am pierdut timp aiurea la cozi. A avut rabdare cu noi si cei mici, am avut pauze de cafea, de masa, de suveniruri, am aflat cele mai interesante lucruri pe care niciodata nu le-ai afla pe cont propriu. Dna Rozina si dl Petrica – va multumim pentru aceste zile minunate si pentru toate emotiile si amintirile care ne vor ramane pentru totdeauna. De cand ne-am intors vorbim doar despre Dvs, v-am recomandat deja tuturor prietenilor si cumostintelor si o vom face mereu 🤗🤗❤️🇮🇹 Matei, Andra si Andrei isi vor aminti cu drag de Roma ❤️

Livia Ghita

Amintiri plăcute

Rated 5,0 out of 5
4 februarie 2024

Vreau inca odata sa va multumim ptr tururile ghidate cu d-voastra, au fost foarte interesante toate informatiile ce ni le-ati prezentat si toti am ramas cu amintiri placute din aceasta vizita la Roma. Va vom recomanda cu caldura tuturor cunostintelor noastre care vor veni in vizita in acest oras minunat.. Va dorim un an cat mai bun si plin de turisti pe care sa ii ghidati prin aceste locuri pline de istorie si povestiri interesante.

Cu stima,

Felix Pasca

Felix Pasca

Multumim dna Rozina!

Rated 5,0 out of 5
22 ianuarie 2024

Dna Rozina ne-a oferit un tur complet al Vaticanului, bine organizat si cu multe informatii.

Andreea Dragut